U bevindt zich hier: Home » Wie zijn wij

Kwaliteit & Opleidingscentrum: Progress 4 Taxi

Geschiedenis

Sinds 2007 zijn we zelfstandig actief met eigen instructeurs (die werkzaam zijn bij partnerbedrijven binnen de branche) in het verzorgen van opleidingen voor taxibedrijven. Daarnaast begeleiden we bedrijven met het invoeren van TX-Keur en ISO 9001. Progress 4 Taxi levert kwalitatief hoogwaardig personenvervoer en vindt dat deze dienst in één keer goed geleverd moet worden.

Kwaliteit van de dienstverlening

Alle instructeurs zijn erkend TX-opleider én erkend opleider bij Sociaal Fonds Taxi. Deze instructeurs hebben in de loop der jaren veel ervaring en kennis opgedaan, bij het verzorgen van de vereiste opleidingen voor TX-keur. Daarnaast beschikken we over rij-instructeurs met WRM-certificaten. 

In samenwerking met (erkende) externe partijen worden ook o.a. cursussen BHV, Levensreddend Handelen, EHBO, FAI First Aid International, professionele rijtrainingen en managementcursussen aangeboden.  

Dit alles om controle te houden op de kwaliteit van de opleidingen en de dienstverlening zo compleet mogelijk te maken. 

Doelstelling

Kwaliteit is voor ons erg belangrijk. Wij zijn reeds jaren gecertificeerd met het ISO 9001-certificaat  en het ISO 14001-certificaat, hét systeem om ons milieubeleid mee te onderstrepen. Bij ons staat de klant centraal en wordt actief de klanttevredenheid getoetst.

Ons doel is de kwaliteit van de dienstverlening continu te meten en te verbeteren. Wij bieden begeleiding om certificeringen te behalen en te behouden. Hiervoor biedt Progress 4 Taxi producten aan, die kwaliteitsbeheersing doen vereenvoudigen. Tevens verzorgen wij bij bedrijven de vereiste en aanvullende cursussen/opleidingen die noodzakelijk zijn voor zowel rijdend als niet-rijdend personeel.

Ook controleren we of vervoersprojecten worden uitgevoerd op het door ons (en onze opdrachtgever) vereiste kwaliteitsniveau.

Toonaangevend binnen de taxibranche

Doordat wij vertegenwoordigd zijn in zowel KNV als het College van Deskundigen TX-Keur, zijn wij in staat om in te spelen op trends en ontwikkelingen in de branche en op nieuwe eisen en wetgeving.

Ook wanneer in de nabije toekosmt de opleidingseisen van de taxichauffeur gewijzigd zullen worden, kunnen wij hier direct op inspelen!